DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Toyota Tundra přidává balíček TRD Rally s barevným odznakem

2025 Toyota Tundra přidává balíček TRD Rally s barevným odznakem
  • Toyota Tundra 2025 představuje nový balíček TRD Rally s barevnými odznaky a vylepšeními zaměřenými na terén.
  • Pro rok 2025 přidává Tundra také nové funkce, které pomáhají s tažením a masáží předních sedadel na nejmódnějších lištách.
  • Toyota zatím nezveřejnila ceny pro tundru 2025 ani nový balíček TRD Rally.

Toyota Tundra upouští od balíčku TRD Sport pro modelový rok 2025, ale jeho místo zaujímá nová sada inspirovaná Baja. Zavedení balíčku TRD Rally přináší některé pozoruhodné terénní vylepšení a také tříbarevné označení Toyota uvnitř i vně.

Nový balíček TRD
Nový balíček Tundra TRD Rally je k dispozici pouze na úrovni výbavy SR5, která musí být také nakonfigurována s kabinou posádky a pohonem všech kol. Přidává výrazné žluto-oranžovo-červené odznaky na mřížce chladiče, předních dveřích a dveřích zavazadlového prostoru. Barevné schéma je také vidět na středových krytkách vozíku, které jsou připevněny k 18palcovým kolům TRD zabaleným do terénních pneumatik. Uvnitř se barevná loga nacházejí na palubní desce a sedadlech.

Součástí balíčku TRD Rally je také hardware, který je navržen tak, aby pomohl nákladnímu vozu Toyota v plné velikosti přežít nerovný terén. Seznam obsahuje tlumiče Bilstein, elektronicky uzamykatelný zadní diferenciál a protiskluzové desky pro ochranu podvozku. Čtyři možnosti laku pro rally-spec Tundra jsou Ice Cap, Magnetic Grey, Midnight Black Metallic a Celestial Silver. SR5 je dodáván s nehybrid hnacím ústrojím tundry, které se skládá z 389 hp twin-turbo V6 a 10stupňové automatické převodovky.

Pro rok 2025 je nyní SR5 standardně dodáván s osmisměrným elektricky nastavitelným sedadlem řidiče; má také bederní nastavení. Zákazníci si nyní mohou objednat bezdrátový kamerový systém přívěsu z továrny. Jediné, co musí udělat, je připojit kameru Wi-Fi k zadní části přívěsu a vidět pohled zezadu na středové obrazovce nákladního vozidla. Boční zrcátka tundry byla také revidována s vyšším profilem a jiným tvarem, který podle Toyoty poskytuje lepší výhled. Vydání z roku 1794, Platinum a Capstone jsou nejmódnějšími ozdobami tundry a nyní mají standardní masážní přední sedadla.

Toyota dosud nezveřejnila ceny pro řadu Tundra 2025, ale očekáváme, že tyto informace budou oznámeny před datem prodeje koncem tohoto roku.