DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Honda Civic Si Dostane Několik Žádoucích Upgradů

2025 Honda Civic Si Dostane Několik Žádoucích Upgradů
  • Honda Civic Si 2025 dostává mnoho stejných aktualizací jako zbytek rodiny Honda Civic.
  • Nyní má také standardní vyhřívaná přední sedadla a digitální rozchod, mimo jiné upgrady.
  • Civic Si 2025 se začne prodávat v srpnu s počáteční cenou 31 045$.

Největší novinkou pro řadu Honda Civic 2025 je zatím přidání hybridního modelu,ale Honda nezapomněla na zábavný sedan Civic Si. Dostane vizuální aktualizaci také pro nový modelový rok, s revidovanou přední částí a novými zadními světly a několika žádoucími funkcemi. Navzdory přidání více standardní sady a mnoha upgradů infotainmentu se cena zvýšila pouze o 850 USD a Civic Si 2025 začíná na stále rozumných 31 045 USD.

Standardní vyhřívaná přední sedadla patří mezi nejhezčí z nových přírůstků, protože dříve nebyla u modelu Civic Si vůbec k dispozici. 10,2 palcový digitální měřidlo cluster je nyní také standardní a 9,0 palcová obrazovka infotainmentu přidává vestavěný software Google, který umožňuje nové aplikace a další funkce připojení. Do palety barev je přidána městská šedá Perla.

Volitelné letní pneumatiky, které zmizely z objednávkového listu Civic Si za poslední dva modelové roky, jsou nyní zpět v nabídce. Stojí dalších 300 dolarů. Honda také říká, že tělo Civic Si bylo vyztuženo a že odpružení je odpovídajícím způsobem přeladěno. Systém přizpůsobení otáček manuálu nyní může pracovat pro řazení dolů z druhého na první rychlostní stupeň. U přeplňované 1,5 litrové řadové převodovky nejsou žádné další změny-čtyřstupňová a šestistupňová manuální převodovka a výkon stále dosahuje výkonu 200 koní a točivého momentu 192 liber.

Honda říká, že modernizovaný Civic Si 2025 se začne prodávat v srpnu a bude opět k dispozici pouze jako sedan, pouze s manuální převodovkou a jedinou možností jsou letní pneumatiky. Stále čekáme na informace o aktualizacích jeho velkého sourozence, hatchbacku Civic Type R, ale očekáváme, že také dostane několik vylepšení.