DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2025 Ford Bronco Sport Přidává Kotlety Sasquatch

2025 Ford Bronco Sport Přidává Kotlety Sasquatch
  • Ford Bronco Sport 2025 přidává terénní balíček Sasquatch, který byl původně uveden na trh na karoserii Bronco.
  • Tento balíček Bronco Sport Sasquatch jezdí na 29palcových pneumatikách Goodyear a je vybaven revidovaným a zvednutým odpružením.
  • Všechny modely Ford Bronco Sport 2025 budou vybaveny 13,2 palcovým dotykovým středovým displejem, na kterém běží systém Ford Sync 4.

Populární Ford Bronco Sport přidává řadu vylepšení pro rok 2025, ale největším skokem malého crossoveru je půjčování si od jeho většího stablematu karoserie na rámu.

Pro rok 2025 přidává Ford do Bronco Sport verzi balíčku Sasquatch. Bronco Sport také přidává 13,2 palcový standardní středový displej, 12,3 palcový digitální displej řidiče a řadu standardních asistenčních systémů řidiče.

Tento balíček Sasquatch je k dispozici na 2,0 litrových modelech Badlands a 1,5 litrových modelech Outer Banks. Zahájením hardwarového upgradu je dvouspojkový zadní diferenciál, který byl dříve uzamčen za úrovní výbavy Badlands.

Spojením tohoto diferenciálu je sada nových předních a zadních pružin, které zvyšují světlou výšku téměř o půl palce a zvyšují zdvih odpružení. Zadní tlumiče Bilstein jsou vybaveny tlumením citlivým na polohu a zásobníky na zádech. To vše jezdí na sadě 29palcové gumy Goodyear, která obaluje 17palcová kola z lehkých slitin.

K balíčku Sasquatch se také připojuje sada ocelových kluzných desek, standardní ochranný kryt předního kartáče a modulární přední a zadní nárazníky. K dispozici je také 360stupňová kamera a kamera s děleným pohledem, která vám ukazuje přední kola pomocí kamer pod bočními zrcátky.

Pohon každého Fordu Bronco Sport je buď přeplňovaný 1,5 litrový I4, nebo 2,0 litrový přeplňovaný I4. Standardní mlýn o objemu 1,5 litru vysílá 180 koní a točivý moment 200 lb-ft prostřednictvím osmistupňového automatu.

2,0 litrový přeplňovaný I4 je vyhrazen pro výbavu Badlands, ale zvyšuje výkon na 238 koní a točivý moment 277 lb-ft, také zamíchaný osmistupňovým automatem. Bez ohledu na výbavu nebo motor zasáhne výkon systému pohonu všech kol Bronco Sport, než se dostane na chodník.

Uvnitř modelu ‚ 25 Bronco Sport najdete uprostřed palubní desky 13,2 palcový digitální dotykový displej s 12,3 palcovým digitálním displejem řidiče za volantem. U modelů vybavených Sasquatch najdete pomocný spínací panel integrovaný do čalounění stropu.

Na přední straně asistence řidiče se Bronco Sport valí do střední části desetiletí s některými solidními funkcemi. Ford zahrnuje svůj systém co-Pilot260 Assist Plus jako standardní výbavu, což znamená, že informační systém mrtvého úhlu, adaptivní tempomat a systém před kolizí s automatickým nouzovým brzděním přicházejí bez dalších nákladů.

K dispozici je 360stupňová kamera, asistent zpětného brzdění a systém rozpoznávání značek rychlosti, ale u špičkového modelu Badlands jsou standardní výbavou.

Ford říká, že ‚ 25 Bronco Sport je naplánováno zasáhnout prodejce letos v listopadu, s výjimkou strojů vybavených balíčkem Sasquatch-ty dorazí až začátkem příštího roku. O cenách není ani slovo, ale nebylo by velkým překvapením, kdyby došlo k nárůstu ceny. V současné době začíná Bronco Sport ’24 na 31 390$.