DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2024 Hyundai Kona Přináší Tichou A Pečlivou Inovaci

2024 Hyundai Kona Přináší Tichou A Pečlivou Inovaci

V tak přeplněném segmentu kompaktních crossoverů vyniká Kona Hyundai jednoduše tím, že je solidní.

  • Hyundai přešel na téměř 75% mix crossover/SUV a jeho řada 2024 se formuje, aby předvedla svou inovativní výrobní zdatnost.
  • Hyundai Kona, přepracovaný pro rok 2024, byl obnoven na modulární platformě EV-first se dvěma pohonnými jednotkami ICE.
  • Díky nové technologii interiéru, vylepšenému potlačení hluku a konkurenceschopným cenám je Hyundai Kona stabilním a tichým kompaktním crossoverem.

Aniž bychom byli příliš filozofičtí,je tu určitý komfort ve světských úkolech, které nás naše auta dopravují do az. Pro některé z nás, čas strávený za volantem před taktováním nebo na cestě k cyklickým každodenním pochůzkám jsou jedinými prchavými okamžiky samoty, které máme povoleno.

To neznamená, že je broskvový, buď, ale vyhřívaná sedadla a reproduktory střední třídy tryskající hudbou podle vašeho výběru nabízejí malý odpočinek v jinak provozně zavrčel, parkování náročné, špatný Jízdní svět. Pokud opravdu trávíte většinu svého dne navigací těchto stresorů, stojí za to investovat do toho, co vám dělá pohodlí, bez ohledu na vozidlo.

Hyundai chce, aby tato investice byla přístupná všem, pobídnutá vydáním řady Hyundai Kona 2024. Kona, která byla uvedena na trh v roce 2017, je nabídkou kompaktních crossoverů Hyundai, která konkuruje Subaru Crosstrek a Chevrolet Trax. Jinými slovy, Kona bojuje o kupce v jednom z dosud nejvíce přeplněných segmentů.

A v poslední době se snaží bojovat. Prodej úctyhodných 90 000 Konas v roce 2021 dramaticky poklesl na 63 000 kusů v roce 2022. Pro srovnání, Subaru prodalo přes 155.000 Crosstrek, zatímco Honda prodala přes 115.000 HR-Vs loni. Všechny známky směřovaly k osvěžení, zejména s ohledem na původní styl těla byl starý pět let.

Hyundai ale nechtěl jednoduše připnout nějaké nové nárazníky, vyhodit nějaká pozitivní procenta a nazvat to dnem. Hyundai ve skutečnosti šel s Kona 2024 navíc, nejprve vyvinul itEV-a poté jej přizpůsobil tak, aby vyhovoval spalovacímu motoru.

To dává smysl, zejména s ohledem na hluboké investice společnosti Hyundai do výroby elektromobilů, ve státech i mimo ně. Jen v letošním roce je 19% modelů Hyundai prodávaných v USA buď bateriově elektrických, plug-in hybridních elektrických nebo jednoduše hybridních elektrických. Ale Kona Electric 2024 nebyla úplně připravená, když jsem dostal šanci řídit zcela nový crossover.