DoIt Wiki – jak na to

Česká Republika

Zajímové odkazy

Online autobazar a prodej ojetých aut v České republice

2023 Audi TT se loučí s krásným Roadsterem Final Edition

2023 Audi TT se loučí s krásným Roadsterem Final Edition
  • Audi TT 2023 se po tomto modelovém roce plaví do západu slunce, ale značka se loučí s Roadsterem Final Edition.
  • Audi TT Final Edition má zelenou perlovou barvu Goodwood, hnědý interiér Palomino a šedou látkovou kabriolet.
  • Finální vydání je v současné době v prodeji, ale pouze 50 kopií přijde do USA za cenu 68 895 $za kus.

Vždy je smutné vidět, jak jsou sportovní vozy posílány do domova důchodců, kam Audi TT míří po modelovém roce 2023. Zatímco konečný inventář v současné době sedí na prodejních pozemcích a čeká na nalezení nových domovů, Audi představilo speciální edici, která říká sbohem po třígeneračním běhu TT, který začal v roce 1999.

Audi TT Final Edition

Audi TT Final Edition roadster s omezenou produkcí je potažen nádhernou barvou Goodwood Green pearl, která byla dříve nabízena u první generace. Spáruje se s hnědým čalouněním Palomino, které je zvýrazněno baseballovým prošíváním na nesčetných površích, jako měl originál. Nejen, že každý Roadster Final Edition obsahuje tuto krásnou barevnou kombinaci, ale každý má výhradně kurátorský obsah, který není nabízen u jiných modelů.

Spolu s koženým obalem, který zakrývá část dveřních panelů a středovou konzolu v barvě Palomino Brown, si cestující položí nohy na jedinečné podlahové rohože. Kabina je dále zdobena obložením z uhlíkových vláken a kryt volantu a kapota měřidla jsou zabaleny do černé kůže.

Perlově zelenou barvu TT doplňují stříbrná vícepaprsková 20palcová kovaná kola, která jsou podporována adaptivními tlumiči. Přední nárazník je oblečen s matně šedými akcenty, které se zrcadlí na bočních prahech a zadním nárazníku. Zvednutí střechy roadsteru odhaluje šedý látkový top, který opravdu praskne.

Audi TT Final Edition roadster 2023 je v současné době v prodeji. Pro americký trh je však přiděleno pouze 50 kopií a každá z nich má cenu 68 895 USD.